Cum să depășești capcana greșelii

Povestea mea ...


Experiența de până acum mi-a arătat că informația nu are nici o valoare până când nu e pusă în acțiune. Adică  ... degeaba știu ceva dacă ... nu fac nimik cu ceea ce știu.

Și prima acțiune pe care o pot face legat de ceea ce-mi doresc sau de ceea ce-mi propun este ... să scriu pe hârtie, în cuvintele mele ceea ce e doar în mintea mea sub forma imaterială a gândului, a dorinței. Este o primă acțiune pe care eu am minimalizat-o muuuuuuult timp... Și, dacă ești ca mine, probabil și tu faci asta chiar acum.

Din momentul în care am ales să iau creionul în mână și să scriu ... ce era doar în mintea mea ... am început să obțin muuuult mai multă claritate în viața mea

Și cum claritatea înseamnă PUTERE ... am creat aceasta fisă de lucru în care am pus pentru tine primii pași concreți pe care să-i FACI ... pentru a începe să vezi mai clar cum și cât se manifestă această capcană în viața ta precum și 1-2 acțiuni pe care le poți face pentru a începe să readuci puterea în viața ta.

Fișa face parte dintr-o serie de 5 fișe, cate una pentru fiecare din cele 5 capcane ale dezvoltării: 

Capcana comparației

"Ceilalți sunt mai buni decât mine"


 


Capcana perfecțiunii


"Până nu cunosc exact toți pașii care urmează, nu m-apuc"

 

Capcana inspirației  

"Nu mă simt inspirat să încep"

Capcana presupunerii

că  ... dezvoltarea personală apare de la sine.

 

Capcana greșelii

"Diferența dintre oamenii învinși de eșec / greșeală și cei care înving eșecul este că cei din urmă consideră eșecul / greșeala ca pe un instrument de învățare."  

Începe să faci o diferență în viața ta!